aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEK: Το δίλημμα του Όλτρα για τη μεσαία γραμμή

AEK: Το δίλημμα του Όλτρα για τη μεσαία γραμμή

Κανονικά προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες ο Όιερ Σανχούρχο και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Όλτρα ενόψει του αυριανού ντέρμπι της ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Ισπανός μέσος βρίσκεται στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας, διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην ενδεκάδα και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 13 Οκτωβρίου.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο προπονητής των κιτρινοπράσινων θα βρεθεί μπροστά σε μεγάλο δίλημμα. Με δεδομένο ότι ο Γκουστάβο Λέντες δεν το… κουνάει από το αρχικό σχήμα, αποτελεί γρίφο ποιος εκ των Πονς ή Άλτμαν θα βρεθεί στον πάγκο. Ένα άλλο σενάριο, σε περίπτωση που πάρει φανέλα βασικού ο Σανχούρχο, θέλει τον Ισραηλινό διεθνή να παίρνει θέση στο άκρο της επίθεσης, αφήνοντας εκτός έναν εκ των Γκιούρτσο ή Φαράζ.

Ο Ναούμ θεωρείται αρκετά δύσκολο να προλάβει την αναμέτρηση. Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται κανονικά, συμπεριλαμβανομένων των Γκονθάλεθ, Φαράζ, Εγγλέζου και Λόπες που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού. Ο Μάμας, υπενθυμίζουμε, εξέτισε την ποινή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ