aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Τιάγκο μέρα με τη μέρα

ΑΕΚ: Τιάγκο μέρα με τη μέρα

Η πολύ καλή πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και ειδικά ο ενθουσιασμός της τεσσάρας (1-4) στο Τσίρειο εις βάρος του Απόλλωνα, «σκεπάζει» την απουσία του Τιάγκο Φερέιρα (φωτό δεξιά). Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση τον περασμένο Αύγουστο και δεν αγωνίστηκε σε επίσημο ματς για την ώρα. Οι πληροφορίες πάντως από το στρατόπεδο των κιτρινοπρασίνων, είναι συγκρατημένα αισιόδοξες για σύντομη επιστροφή του.

Όπως μας ελέχθη, έχει τελειώσει το στάδιο της αποθεραπείας του και πλέον αρχίζει σταδιακά να ανεβάζει ρυθμό. Όταν θα ενταχθεί στο φουλ πρόγραμμα εκγύμνασης της ομάδας του, θα τεθεί στη διάθεση του Νταβίδ Καταλά.

Για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, που θα διεξαχθεί στις 16 Οκτωβρίου στο ΑΕΚ Αρένα, υπάρχει επίσης αισιοδοξία για επιστροφή των Κριστιάν Χοέλ, Μικέλ Γκονθάλεθ, Άνχελ Γκαρσία και Χρβόγε Μιλίτσεβιτς. Το προπονητικό επιτελείο προτίθεται να μην τους ζορίσει εντός της εβδομάδας και από την επόμενη να τους βάλει σε πιο εντατικό πρόγραμμα. Τότε θα φανεί εάν θα είναι έτοιμοι για την αποστολή του ματς της 6ης αγωνιστικής.

Τέλος, από τις προπονήσεις της εβδομάδας απουσιάζουν οι διεθνείς Ραφήλ Μάμας (Ανδρών), Γιώργος Ναούμ (Ελπίδες) και Ρομπέρο Ροσάλες (Βενεζουέλα). Ο τελευταίος δεν θα προλάβει να επιστρέψει για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ