aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Θετική εξέλιξη με τον Τρισκόφσκι!

ΑΕΚ: Θετική εξέλιξη με τον Τρισκόφσκι!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολλά χαμόγελα έφερε η χθεσινή προπόνηση στην ΑΕΚ καθώς μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την τεχνική ηγεσία. Εκεί που ο Ιβάν Τρισκόφσκι θεωρείτο δεδομένο ότι θα απουσιάσει από τον αγώνα με τη Δόξα, κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και να τεθεί στη διάθεση του Αντόνι Ιραόλα. Μία εξέλιξη που μόνο χαμόγελα φέρνει στις τάξεις της ομάδας που βλέπει ένα χρήσιμο «εργαλείο» να δηλώνει παρών.

Αν θα αγωνιστεί βασικός είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Βάσκος προπονητής, ο οποίος είναι λογικό στο βάθος του μυαλού του να έχει και την αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς. Τα ευχάριστα δεν σταματούν εδώ, μιας και προπονείται κανονικά πλέον ο Βενσάντ Λαμπάν. Ο Γάλλος πάει καιρός που ήταν εκτός, όμως τώρα νιώθει πολύ καλά και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα απαιτούμενα επίπεδα φυσικής κατάστασης ώστε να υπολογίζεται. Αν θα είναι αποστολή με τη Δόξα θα το αποφασίσει η τεχνική ηγεσία. Θυμίζουμε ότι ο Λαμπάν δεν είναι δηλωμένος στα ευρωπαϊκά ματς.

Ο Φλοριάν Τολεμές συνεχίζει σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης, ενώ ο Χόρχε Λαρένα προπονείται με προστατευτική μάσκα και είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού το ματς του Σαββάτου. Εκτός είναι οι Κάσες και Αντωνιάδης. Η διακοπή των υποχρεώσεων για την ΑΕΚ ήταν όντως κάτι περισσότερο από ευεργετική. Και αυτό γιατί ακολουθούν ματς «φωτιά» σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, οπότε θα χρειαστεί βάθος ώστε ο Βάσκος τεχνικός να προετοιμάσει όσο γίνεται καλύτερα τα πλάνα του.

Η επιστροφή των διεθνών

Ο Απόστολος Γιάννου επέστρεψε χθες στις προπονήσεις μετά και τη συμμετοχή του στο φιλικό της Εθνικής Αυστραλίας με το Κουβέιτ, όπου μάλιστα σκόραρε. Ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και σήμερα θα προπονηθεί κανονικά. Επιστρέφουν και οι άλλοι δύο διεθνείς της ομάδας στις προπονήσεις. Ο λόγος για τον Ονησίφορο Ρουσιά και τον Αντρέα Χριστοδούλου. Ο πρώτος έμεινε στον πάγκο και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο ισόπαλο 1-1 με την εθνική Σλοβενίας, ενώ ο Χριστοδούλου αγωνίστηκε βασικός με τις Ελπίδες κόντρα στη Μάλτα (1-1). Πλέον η προετοιμασία της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει Δόξας, με τους Λαρνακείς να θέλουν μόνο τη νίκη μέσα στην έδρα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ