aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Θέλεις Ευρώπη; Απόδειξέ το!

ΑΕΚ: Θέλεις Ευρώπη; Απόδειξέ το!

Θέλεις Ευρώπη; Απόδειξέ το! Η ΑΕΚ, που φιλοξενεί την Ανόρθωση (19:00), έχει ως αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη, που θα της επιτρέψει να πλασαριστεί πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ξεπερνώντας κατά δύο βαθμούς την αντίπαλό της και θα αυξήσει τις πιθανότητες εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Μάλιστα, ο Μπαντία στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου έκανε αναφορά ακόμη και για τον τίτλο.

Η τελευταία επιτυχία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ήταν επί της σημερινής αντιπάλου της, στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Ακολούθησαν τέσσερις αγώνες έχοντας απολογισμό μόλις μιαν ισοπαλία, την πρόσφατη με τον Απόλλωνα και τρεις ήττες.

Η ομάδα της Λάρνακας θέλει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να αναπτερώσει τις ελπίδες της. Πρόκειται για άλλη μια δύσκολη μάχη, στην οποία καλείται να δείξει τις δυνατότητές, αλλά και τις αντοχές της. Θα πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά και να είναι συνεπής στην επίθεση, για να ελπίζει σε επιτυχία. Αυτό που λένε εντός ΑΕΚ είναι ότι, θα πρέπει επιτέλους η ομάδα τους να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα. Η τελευταία νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν στις 26 Φεβρουαρίου, επί της ΑΕΛ με 3-1. Από τότε πέρασαν σχεδόν δύο μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ