aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Θέλει να τον φρεν-Άρη

ΑΕΚ: Θέλει να τον φρεν-Άρη

Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Άρη το Σάββατο, στοχεύοντας μόνο στο τρίποντο προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλου.

Η αποστολή των κιτρινοπράσινων είναι δύσκολη, κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Όλτρα μπορούν να τη φέρουν εις πέρας. Η ομάδα της Λάρνακας είναι άλλωστε, η μοναδική που κατάφερε να νικήσει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» δύο φορές κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Προκειμένου να τα καταφέρουν όμως, θα χρειαστεί να περιορίσουν την ποιότητα του Άρη στην επίθεση. Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στη λεμεσιανή ομάδα, οι κιτρινοπράσινοι δέχτηκαν συνολικά εφτά γκολ (4-3, 0-4). Δεδομένα αυτό προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος δεν θέλει να δει σε καμία περίπτωση την ομάδα του να παρουσιάζει την ίδια αμυντική λειτουργία και στον σαββατιάτικο αγώνα. Το κατά πόσον θα καταφέρει η ΑΕΚ βάλει φρένο στην κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος, αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ