Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Θέλει να πετύχει διάνα ο Ρόκα

ΑΕΚ: Θέλει να πετύχει διάνα ο Ρόκα

Η ΑΕΚ ενισχύθηκε σε ρυθμό αστραπής με την έλευση οκτώ ποδοσφαιριστών από τα αρχικά στάδια της προετοιμασίας. Γεγονός που, από τη μια, έδωσε την ευκαιρία στον Μάουρο Καμορανέζι να δουλέψει με πλούσιες επιλογές και, από την άλλη, πρόσφερε χρόνο στον Τσάβι Ρόκα για τις επόμενες προσθήκες.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής θέλει να πετύχει διάνα σε δύο στόχους, έναν ποιοτικό μέσο και έναν αξιόπιστο σέντερ φορ καταλόγου Β. Ειδικά για τον ποδοσφαιριστή του κέντρου, αναζητεί κάποιον που θα κάνει τη διαφορά, γι’ αυτό και κάνει υπομονή ώσπου να κλείσει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Επιπλέον, ο Ρόκα βγήκε στο σεργιάνι για εντοπισμό τερματοφύλακα, επίσης καταλόγου Β, κάτι που μπορεί να φέρει στην έξοδο τον Δημήτρη Δημητρίου.

Εκτός από την προσπάθεια ενίσχυσης, η ΑΕΚ έχει φυσικά και το αγωνιστικό. Πλέον μπαίνει σε ρυθμό πρώτου επίσημου παιχνιδιού της σεζόν 2026-27, καθώς ολοκληρώθηκε ο κύκλος των φιλικών και την ερχόμενη Πέμπτη θα υποδεχτεί την Μπεϊτάρ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Μοναδικό πρόβλημα για τον Καμορανέζι η ενδεχόμενη απουσία του Νικολάς Αντερέγκεν.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ