aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Θέλει να αποδείξει εκ νέου πολλά

ΑΕΚ: Θέλει να αποδείξει εκ νέου πολλά

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου δίνει η ΑΕΚ. Φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, ομάδα την οποία «σκόρπισε» με 4-1 τον περασμένο Οκτώβριο στο Τσίρειο Στάδιο και αναμφίβολα, θέλει να αποδείξει εκ νέου πολλά. Πρώτο, ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίο το επιβλητικό πέρασμα προ τριών μηνών από τη Λεμεσό. Δεύτερο, ότι όχι μόνο ξεπέρασε το σοκ της «σφαλιάρας» από την Πάφος FC, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του 2021, αλλά εμφανίζεται ανανεωμένη και πολύ πιο δυνατή ώστε να αναρριχηθεί εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +2 από τον Απόλλωνα.

«Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση. Η ομάδα είναι έτοιμη για να δώσει τα πάντα. Είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας ο αγώνας με τον Απόλλωνα», σχολίασε ο Νταβίδ Καταλά, χαρακτηρίζοντας το ματς πολύ σημαντικό, αλλά όχι κρίσιμο. «Ηταν σκληρή η ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά μάθαμε πολλά από αυτήν. Δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, με τη δική μας φιλοσοφία», πρόσθεσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

«Θέλουμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και το πιο σημαντικό, να διατηρήσουμε τη δική μας ταυτότητα για να φτάσουμε στη νίκη. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε έναν από τους καλύτερους αντιπάλους στο πρωτάθλημα. Είναι μεγάλο το κίνητρο», σημείωσε ο Καταλά, ο οποίος είδε χθες τις επιλογές του να αυξάνονται.

Οι Ροσάλες και Ακοράν υπολογίζονται κανονικά μετά την ενημέρωση για λάθος διάγνωση από το χημείο που έκανε τον διαγνωστικό έλεγχο για την Covid-19. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές διαγνώστηκαν με κορωνοϊό την προηγούμενη Δευτέρα και μπήκαν σε καραντίνα. Με δική τους πρωτοβουλία, όμως, υποβλήθηκαν σε δύο νέα PCR, τα οποία είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.

«Δυστυχώς έχουμε κάποιους ποδοσφαιριστές εκτός λόγω κορωνοϊού. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση όσο το δυνατόν καλύτερα», σχολίασε ο κόουτς της ΑΕΚ, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι διαθέσιμοι παίκτες θα εμφανιστούν πανέτοιμοι. Σημαντική κρίνεται και η επιστροφή του Μάμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ