aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Τερπνόν + ωφέλιμο

ΑΕΚ: Τερπνόν + ωφέλιμο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δύο είναι τα ζητούμενα για την ΑΕΚ στο αποψινό (19:00, Primetel 1) παιχνίδι με τη Δόξα στο ΑΕΚ Αρένα. Πρώτον, να επιστρέψει στις νίκες και δεύτερον να τη συνδυάσει με καλό ποδόσφαιρο.

Η εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια είναι τέτοια που δεν μπορεί να ικανοποιεί κανέναν. Το αντίθετο μάλιστα, απογοήτευσε πολύ κόσμο. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει αναλάβει τις ευθύνες του, παραδέχθηκε τα λάθη που έκανε και πιστεύει ότι η ομάδα της Λάρνακας μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Βάσκος περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στο γήπεδο. Εκεί είναι που κρίνονται όλοι και η ΑΕΚ έχει μεγάλη ανάγκη από το να δώσει απαντήσεις, να αποκτήσει ξανά ψυχολογία και να πάρει τα πάνω της.

Εκτός πλάνου είναι ο τραυματίας Ακοράν και ο τιμωρημένος Γκονθάλεθ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Σάστρε και Γιάννου. Όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι, όμως, δεν αποκλείεται κάποιοι να μείνουν εκτός αποστολής, όπως για παράδειγμα ο Τολεμές που προέρχεται από μεγάλο διάστημα αποχής.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα και τον σχηματισμό, ο Ιδιάκεθ αναμένεται να παρατάξει ξανά τριάδα στην άμυνα (3-5-2).  Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τόνιο, ενώ για την τριπλέτα έχουν τον πρώτο λόγο οι Μοϊσόφ, Γκαρσία και Πλάνας, ενώ ο Τάντι διεκδικεί θέση. Μπακ-χαφ θα είναι οι Ρουίθ (δεξιά) και Τέτε (αριστερά), ανασταλτικοί μέσοι οι Τρουγιόλς και Κάσες, ενώ σε ρόλο επιτελικού θα είναι ο Σπόλιαριτς. Θέση διεκδικεί και ο Χέφελ. Στην κορυφή επικρατέστεροι είναι οι Τρισκόφσκι και Φιόλιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ