aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEK: Τέλος (και) ο Λεάλ, βάζει υπογραφή ο Φαράζ!

AEK: Τέλος (και) ο Λεάλ, βάζει υπογραφή ο Φαράζ!

Άνοιξε η πόρτα της εξόδου στην ΑΕΚ και μετά τους Παναδέρο και Λαμπόικο την διάβηκε ο Ζοέλ Λεάλ. Ο Κουβανός τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Λάρνακας.

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Christian Joel Sánchez Leal.

O Γαλλοκουβανός τερματοφύλακας ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι ως δανεικός από την Sporting Gijon και πραγματοποίησε 16 συνολικά εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου Loïc Tanzi με 120.000 ακόλουθους στο twitter, αποκαλύπτει συμφωνία της ΑΕΚ με τον Αμίντ Φαράζ για επέκταση του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η συμφωνία με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή προνοούσε συνεργασία για 1+1 χρόνια, αλλά οι πολύ καλές εμφανίσεις του Γάλλου εξτρέμ οδήγησαν καθώς φαίνεται τον Τσάβι Ρόκα στην απόφαση να του προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ