aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Τελευταίες οδηγίες από τον Καταλά

ΑΕΚ: Τελευταίες οδηγίες από τον Καταλά

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίδ Καταλά, έδωσε σήμερα τις τελευταίες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του και παραλλήλως, κατέληξε στο πλάνο που θα επενδύσει για τη νίκη στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ο Ισπανός ενημερώθηκε για την κατάσταση όλων των παικτών, ιδιαίτερα των Εγγλέζου και Τιάγκο, οι οποίοι αισθάνθηκαν προσφάτως μικροενοχλήσεις και όπως δήλωσε θα τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ανεξαρτήτως από το πώς θα διαμορφωθεί το ιατρικό δελτίο, υπάρχει πλειάδα επιλογών για τη συγκρότηση μίας πολύ καλής ενδεκάδας, ικανής να επιβληθεί της ΑΕΛ μέσα στο «σπίτι» της. Οι Λαρνακείς απέδειξαν αρκετές φορές στην τρέχουσα σεζόν ότι διαθέτουν αξιόμαχο σύνολο, το οποίο άρχισε να δένει περισσότερο, ιδιαίτερα μεσοαμυντικά, γεννώντας αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας.

Σε περίπτωση που οι Λαρνακείς επιστρέψουν σε νικηφόρα τροχιά μετά από δύο αγωνιστικές, τότε θα μπορούν να εκμεταλλευτούν βαθμολογικά τις απώλειες που θα προκύψουν από τα δύο ντέρμπι που θα διεξαχθούν την επόμενη μέρα (Ανόρθωση-Απόλλων, ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ