aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Τελευταία η Ομόνοια στην αρχή του 2021!

ΑΕΚ: Τελευταία η Ομόνοια στην αρχή του 2021!

Βαθμό ανεξεταστέο από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πήραν στην ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας. Οι Λαρνακείς, με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο του αγώνα, ήταν κάκιστοι απέναντι στην Πάφος FC και δίκαια δέχθηκαν την πρώτη εντός έδρας ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Το τελευταίο παιχνίδι του 2021 για την ΑΕΚ εξελίχθηκε σε εφιάλτη, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Καταλά προηγήθηκε στο σκορ. Τρία γκολ σε ένα ημίχρονο οι κιτρινοπράσινοι δέχθηκαν σχεδόν ένα χρόνο πριν και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου 2021 με αντίπαλο την Ομόνοια στην ήττα με 0-3 στην «Αρένα». Όπως μπήκε το 2021 για την ΑΕΚ έτσι βγήκε. Με εντός έδρας ήττα και τρία γκολ παθητικό σ’ ένα ημίχρονο!

Τα 17 κερδισμένα κόρνερ δεν ήταν αρκετά για τους Λαρνακείς να σώσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον οποίο θα έκαναν ρεβεγιόν στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι πλείστοι αν όχι όλοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν απόδοση κάτω του μετρίου. Το ίδιο και ο Νταβίδ Καταλά, η έμπνευση του οποίου να αλλάξει τον σχηματισμό και να παρατάξει την ομάδα του με τριάδα στην άμυνα μάλλον μπέρδεψε την κατάσταση.

Για την ΑΕΚ χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος. Είναι δεδομένο πως σε έναν «μαραθώνιο» πρωταθλήματος θα υπάρξουν και οι άσχημες βραδιές. Το ζητούμενο είναι η διαχείριση των κακών αποτελεσμάτων, αλλά και το πώς θα λειτουργήσουν ο Καταλά και οι παίκτες του στην πίεση του πρωταθλητισμού. Το μόνο βέβαιο είναι πως όσο περνάνε οι αγωνιστικές η μπάλα θα καίει περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ