aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Τα τρία συν τρία φιλικά και η δουλειά στην ομοιογένεια

ΑΕΚ: Τα τρία συν τρία φιλικά και η δουλειά στην ομοιογένεια

Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ φθάνει στο τέλος του και ήδη όλοι στην ομάδα σκέφτονται το ταξίδι στη Σλοβενία, με ημερομηνία αναχώρησης την 20ή Ιουλίου. Ο Καταλά… βγάζει το λάδι των ποδοσφαιριστών του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη φυσική κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίνονται πλήρως και επικρατεί ικανοποίηση για τη δουλειά που έχει γίνει ώς τώρα.

Στη Σλοβενία η ΑΕΚ θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια αλλά ακόμη να ανακοινωθούν οι αντίπαλοι και οι ημερομηνίες. Με την επιστροφή της στην Κύπρο, η ΑΕΚ θα δώσει άλλα τρία φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Θεωρείται βέβαιο πως στα πρώτα παιχνίδια ο Καταλά θα δώσει χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και στη συνέχεια, όσο πλησιάζουν οι επίσημες υποχρεώσεις, θα καταλήξει στον βασικό κορμό και θα στηριχθεί σε μικρότερο αριθμό παικτών θέλοντας να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια. Ο Καταλά θα θελήσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Οι Λαρνακείς, με τις προσθήκες που έγιναν αλλά και τις επιλογές παικτών που διατηρήθηκαν στο ρόστερ, θα παρουσιάσουν ένα κράμα έμπειρων και σχετικά νεαρών ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ