aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Τα θέλουν όλα και το λένε!

ΑΕΚ: Τα θέλουν όλα και το λένε!

Οι παράγοντες της ΑΕΚ έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι για τη διαχρονική τους στάση στο τιμόνι. Η σταθερότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της διοίκησης, που όπως όλα δείχνουν, «μεταφέρεται» και σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όταν μάλιστα η πορεία στο πρωτάθλημα είναι εντυπωσιακή, όπως στην τρέχουσα περίοδο, τα χαμόγελα είναι διάχυτα.

«Είμαστε μια σταθερή ομάδα ανθρώπων εδώ και χρόνια. Δεν θέλουμε πολλές αλλαγές. Είναι πολύ δύσκολος χώρος το ποδόσφαιρο, θέλει υπομονή και προσοχή. Τα μπάτζετ ανέβηκαν πολύ ψηλά. Για να συναγωνιστείς πρέπει να βρεις κι άλλα χρήματα. Νομίζω έχουμε το έκτο ή το έβδομο μπάτζετ στο πρωτάθλημα», ανέφερε ο Άντρος Καραπατάκης μιλώντας στο ΡΙΚ. Ταυτόχρονα ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών, εκεί που δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ στο παρελθόν: «Για τους στόχους μας, μιλάει από μόνη της η ομάδα για το πρωτάθλημα. Κάναμε εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη. Δώσαμε δώδεκα παιχνίδια περισσότερα, ψηλών εντάσεων. Είμαστε σε πολύ καλό σημείο, αλλά έχουμε δρόμο ακόμη. Είναι πρόκληση η Ευρώπη, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ να συνεχίσουμε. Είναι όλα μαζί. Τα θέλουμε όλα».

Ο πρόεδρος των Λαρνακέων ανέφερε επίσης ότι ξένοι επενδυτές έχουν ενδιαφερθεί για να συνεισφέρουν στην όλη προσπάθεια.  «Έχουμε μία – δύο καλές περιπτώσεις επενδυτών και θα δούμε. Μιλάμε με επενδυτές από τον κύκλο των επιχειρήσεων μου. Πελάτες μου, φίλοι μου. Εγώ θα είμαι ο διαχειριστής της επένδυσής τους. Είναι μέρος της συμφωνίας, εάν προχωρήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά κι αναμένονται εξελίξεις.

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα μετά και τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα στοχεύοντας στην 17η νίκη στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ