aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Τα… συμπτώματα είναι επαναλαμβανόμενα

ΑΕΚ: Τα… συμπτώματα είναι επαναλαμβανόμενα

Τάσεις υψοφοβίας έδειξε το βράδυ της Παρασκευής (14/1) στο Μακάρειο η ΑΕΚ. Οι Λαρνακείς έπαθαν «έμφραγμα» στις καθυστερήσεις και πλήρωσαν με απώλεια δύο βαθμών το λάθος του Τόμοβιτς, ο οποίος «έστησε» την ΠΑΕΕΚ στην άσπρη βούλα και ο Καπαρτής διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οι κιτρινοπράσινοι με τον ένα βαθμό γκρεμίστηκαν από την κορυφή της βαθμολογίας, καθώς ο Άρης με τη νίκη του επί της Δόξας ανέβηκε στο ρετιρέ. Η ομάδα του Νταβίδ Καταλά είχε τάσεις αυτοκαταστροφής και έλλειψη συγκέντρωσης για άλλο ένα παιχνίδι. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως για τέταρτο διαδοχικό αγώνα δέχεται γκολ σχεδόν αμέσως μετά από δικό της τέρμα.

Κόντρα στην Ομόνοια, για την 13η αγωνιστική, η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Μάμα στο 78’, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Παπουλής ισοφάρισε σε 1-1. Την επόμενη αγωνιστική, ο Ταντί έβαλε σε θέση οδηγού τους Λαρνακείς στον αγώνα με την Πάφο στο 11’, με τον Αμπντουσαλάμοφ να κάνει το 1-1 στο 16’ και την παφιακή ομάδα να πανηγυρίζει εν τέλει σπουδαίο «διπλό» με 3-1. Το κακό τρίτωσε για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Ρόμο στο 51’ πέτυχε το 1-0, όμως πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Σπόλιαριτς ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1.

Στο Μακάρειο οι κιτρινοπράσινοι «άγγιξαν» τη νίκη με το πέναλτι του Τρισκόφσκι στο 90’, αλλά εμφάνισαν ξανά τα ίδια συμπτώματα και στο 90+8’ ισοφαρίστηκαν σε 2-2 και πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων δύο υπερπολύτιμους βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ