aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Τα πράγματα είναι πολύ απλά

ΑΕΚ: Τα πράγματα είναι πολύ απλά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δεν θα δυσκολευτεί πολύ να βγάλει εντεκάδα ο Σωφρόνης Αυγουστή στο αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο. Από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετές απουσίες, αυτομάτως βγαίνουν και οι ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν το αρχικό σχήμα ή τις πρώτες αλλαγές στο ματς που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λευκωσίας.

Από τους 15 ποδοσφαιριστές λοιπόν που αγωνίστηκαν απέναντι στην ΑΕΛ (0-1) είναι διαθέσιμοι οι 12, ενώ ακόμα υπάρχουν οι Σπόλιαριτς και Λαφράνς. Επομένως ο Κύπριος προπονητής μπορεί να βασιστεί αύριο για ενδεκάδα και τρεις αλλαγές στους Μολ, Αντωνιάδη, Σπιρόφσκι, Τρισκόφσκι, Γκαρθία, Φερνάντεθ, Γκονθάλεθ, Τολεμές, Μακρή, Ακοράν, Ιωάννου, Ναράνχο, Σπόλιαριτς και Λαφράνς.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Ναούμ και από την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται θα εξαρτηθεί εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Επίσης, υπάρχουν ακόμα και κάποιοι νεαροί που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Από εκεί και πέρα, ο Μοϊσόφ προστέθηκε στην «παρέα» των Σούτερντεν και Χάουγκεν, οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός προπονήσεων. Γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατη τη χρησιμοποίησή τους απέναντι στους μαυροπράσινους. Εκτός πλάνου βρίσκονται επίσης οι Χέιτλι και Τάντι, ο πρώτος λόγω κίτρινων καρτών και ο δεύτερος εξαιτίας τραυματισμού. Τέλος, παραμένει εκτός αγώνων ο Τζοάν Τρουγιόλς, ενώ ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου έχει ακόμα δρόμο έως την επιστροφή του σε δράση.

Όπως και να έχει, ο Αυγουστή θα προσπαθήσει με τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του να επαναφέρει την ΑΕΚ στις νίκες και τις θετικές εμφανίσεις. Ο Κύπριος προπονητής περιμένει βελτίωση από τους ποδοσφαιριστές του σε σχέση με όσα έδειξαν την περασμένη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ