aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Τα οφέλη του «ηλεκτροσόκ»

ΑΕΚ: Τα οφέλη του «ηλεκτροσόκ»

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ για αποφάσεις Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ: «Κατώτερος των περιστάσεων ο Αθλητικός Δικαστής»

Τα σημάδια ανάκαμψης της ΑΕΚ, που έκαναν την εμφάνισή τους στο 3-3 με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, εμφανίστηκαν και στο 1-0 επί της Ανόρθωσης. Γεγονός πιο αισιόδοξο ακόμα και από τη μείωση της διαφοράς στους πέντε βαθμούς από την κορυφή και στους τέσσερις από την προνομιούχο –λόγω Τσάμπιονς Λιγκ– δεύτερη θέση, που κατέχει ο επόμενος αντίπαλός της, ΑΠΟΕΛ.

Μετά το αποτυχημένο ντεμπούτο του με την Πάφος FC (0-2), η δουλειά του Νταβίδ Μπαντία φαίνεται να αποδίδει στο γήπεδο. Μετά από καιρό, η ομάδα της Λάρνακας αποκτά ρυθμό, νεύρο, πίστη και πείσμα για να φέρει σε πέρας τον στόχο της.

Έτσι, μετά την ισοφάριση στο πέμπτο λεπτό της καθυστέρησης κόντρα στους κυανόλευκους της Λεμεσού, ήρθε το τρίποντο απέναντι στους αντίστοιχους της Αμμοχώστου με γκολ στο 84’. Σε αντίθεση δηλαδή με την ομάδα των προηγούμενων ματς, που όχι μόνο προερχόταν από τρεις σερί ήττες, αλλά σπανίως έπειθε ότι μπορούσε να διορθώσει ένα παιχνίδι που «στράβωνε».

Το… ηλεκτροσόκ λοιπόν της αντικατάστασης του Νταβίδ Καταλά από τον Μπαντία, δείχνει να λειτουργεί ευεργετικά. Δίχως όμως να σημαίνει ότι από μόνο του μπορεί να οδηγήσει τους Λαρνακείς στην επίτευξη των στόχων τους. Άλλωστε, έχουν να πάνε ακόμα στην έδρα των ομάδων που προπορεύονται, ΑΠΟΕΛ (ΓΣΠ) και Απόλλωνα (Τσίρειο), ενώ και με τις ομάδες που θα επισκεφτούν την «Αρένα» αγνοούν τη νίκη απέναντί τους. Προηγείται, όμως, ο πρώτος ημιτελικός με τον Εθνικό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη του Πάσχα στο γήπεδο της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ