aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Τα κεφάλια μέσα, το βάρος στον μέσο

ΑΕΚ: Τα κεφάλια μέσα, το βάρος στον μέσο

Από τις 21 Δεκεμβρίου, την επομένη δηλαδή του αγώνα με αντίπαλο την Πάφος FC, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν πάρει οκταήμερη άδεια για να περάσουν οικογενειακά και ξέγνοιαστα τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ξεκουράστηκαν και με ανεβασμένη ψυχολογία επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, πιάνοντας ξανά δουλειά ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Την ερχόμενη Τρίτη, 4 Ιανουαρίου, οι Λαρνακείς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. Για το πρώτο ματς του 2022, ο Νταβίδ Καταλά δεν υπολογίζει στον Ρομπέρτο Ροσάλες, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Εντός των ημερών θα διαφανεί κατά πόσον ο Άνχελ Γκαρσία θα ενισχύσει το πλάνο του προπονητή, με τις πιθανότητες πάντως να είναι με το μέρος του. Επιστρέφει και θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ο Ραφαήλ Μάμας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ο Κύπριος διεθνής μέσος αποτελεί βασικό γρανάζι στην κιτρινοπράσινη «μηχανή», με την απουσία του να είναι εμφανής στο τελευταίο ματς. Δεδομένα εκτός είναι ο Νικόλας Εγγλέζου που χρειάζεται χρόνο για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Από εκεί και πέρα καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν προέκυψε τα τελευταία 24ωρα όσον αφορά στις ενέργειες που γίνονται στο μετεγγραφικό σκέλος. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Τσάβι Ρόκα, συνεχίζει τις επαφές, διατηρεί ανοιχτή γραμμή με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών, προσδοκώντας ότι μέχρι την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους θα ανακοινωθεί η πρώτη προσθήκη. Υπενθυμίζουμε πως το βάρος έπεσε στην απόκτηση ενός ανασταλτικού μέσου. Επίσης, σκέψεις γίνονται για αριστερό μπακ που θα καταλαμβάνει θέση στον κατάλογο Β΄.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ