aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Τα κεφάλια μέσα για να βάλει το τρένο στις ράγες

ΑΕΚ: Τα κεφάλια μέσα για να βάλει το τρένο στις ράγες

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου. Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα και οι συνεργάτες του θα πιάσουν δουλειά με τους παίκτες τους, έχοντας μπροστά τους το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με την Ανόρθωση στο «ΑΕΚ Αρένα».

Απόντες θα είναι οι διεθνείς Τούμπας, Χριστοφόρου, Άλτμαν, Μιλίτσεβιτς και Πίριτς, οι οποίοι θα επιστρέψουν σταδιακά έως την Παρασκευή. Στην ομάδα της Λάρνακας γέμισαν της μπαταρίες για το βαρυφορτωμένο και γεμάτο ψηλά εμπόδια πρόγραμμα που έρχεται, με την ελπίδα ότι θα ανακάμψουν στο εγχώριο πρωτάθλημα και θα συνεχίσουν το ίδιο επιτυχημένα στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι τέσσερις βαθμοί συγκομιδή στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές δεν ικανοποιεί τους κιτρινοπράσινους, όμως υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Το ντέρμπι του Σαββάτου (1/10) με την Ανόρθωση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βάλει ξανά το τρένο στις ράγες των επιτυχιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ