aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Συνώνυμο της σοβαρότητας και συγκέντρωσης

ΑΕΚ: Συνώνυμο της σοβαρότητας και συγκέντρωσης

Η ΑΕΚ έκανε ξανά το καθήκον της, επικράτησε εκτός έδρας της Καρμιώτισσας με 3-1, χάρις σε γκολ των Εγγλέζου (35’), Νίκολιτς (46’) και Πονς (70’) και επέστρεψε στο +4 από τον δεύτερο στη βαθμολογία ΑΠΟΕΛ.

Οι κιτρινοπράσινοι έπαιξαν όσο χρειάστηκε, πάτησαν γκάζι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και με δύο γκολ στα πρώτα 25 λεπτά «καθάρισαν» την υπόθεση τρίποντο. Στη συνέχεια διαφύλαξαν εύκολα το υπέρ τους σκορ, πανηγυρίζοντας τη 17η νίκη στο πρωτάθλημα.

Σοβαρότητα και συγκέντρωση είναι αυτά που ζητάει ο Χοσέ Λουίς Όλτρα από τους παίκτες του σε κάθε αναμέτρηση, ιδιαίτερα κόντρα σε αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας. Οι αγώνες απέναντι σε τέτοιες ομάδες κρύβουν πάντα «παγίδες» και η χαλαρότητα είναι πολύ πιθανό να στοιχίσει.

Η ΑΕΚ ωστόσο, στη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν χαλαρώνει, ενώ αποτελεί… συνώνυμο της σοβαρότητας και συγκέντρωσης, αφού μέχρι στιγμής μετράει επτά νίκες σε οκτώ ματς απέναντι σε Ακρίτα, Ολυμπιακό, Δόξα, Παραλίμνι και Καρμιώτισσα. Μοναδική απώλεια η εντός έδρας ισοπαλία (0-0) της πρεμιέρας απέναντι στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ