aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEK: Συνέρχεται και βγάζει αντίδραση

AEK: Συνέρχεται και βγάζει αντίδραση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η ΑΕΚ δεν έθελξε με την απόδοσή της, ωστόσο έκανε τη δουλειά της απέναντι στον Ερμή. Πρόσθεσε το πέμπτο «τρίποντο» στο σακούλι της, έφτασε στους 16 βαθμούς και ατενίζει τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία. Είναι πολύ σημαντικό για τους Λαρνακείς να φτάνουν στο ζητούμενο, ακόμα και εάν δεν έχουν την προσδοκώμενη απόδοση. Τα αποτελέσματα τονώνουν την αυτοπεποίθηση και ασφαλώς, βοηθούν τον νέο προπονητή της ομάδας ώστε να αφομοιώσει πιο εύκολα τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές.

Στο προχθεσινό παιχνίδι, λοιπόν, η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και όπως παραδέχθηκε ο Νίκος Ανδρονίκου, τεχνικός του Ερμή, άξιζε της νίκης. Δεν δημιούργησε ευκαιρίες με το τσουβάλι, ούτε είχε κατασκηνώσει στην αντίπαλη περιοχή. «Χτύπησε» σε καθοριστικά σημεία (Χέιτλι 6΄, Τρισκόφσκι 85΄), διαχειρίστηκε σωστά την αναμέτρηση και χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα από τον αντίπαλο, πανηγύρισε μία σημαντική νίκη. «Με ενδιαφέρει να βελτιωνόμαστε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε πάρα πολύ καλό ρόστερ», είπε μεταξύ άλλων ο Τζοάν Καρίγιο, μένοντας σε αδρές ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Στην ΑΕΚ, λένε πως γίνονται βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση με τον νέο προπονητή, σημειώνοντας παραλλήλως ότι επιβάλλεται να υπάρξει ανάλογη συνέχεια ώστε η ομάδα να ενισχύσει τις πιθανότητες για την υλοποίηση των στόχων. Ούτε που θέλουν να σκέφτονται οι Λαρνακείς δεύτερη σερί σεζόν χωρίς έξοδο στην Ευρώπη.

Οι Χοσέ Ναράνχο και Ανδρέας Μακρής καθιερώθηκαν στο αρχικό σχήμα με τον Ισπανό κόουτς, την ίδια ώρα που ο Ιβάν Τρισκόφσκι συνδύασε την επιστροφή στην ενδεκάδα με γκολ. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι την Παρασκευή απέναντι στην Πάφος FC, με το στόχο να είναι ξεκάθαρος και να μην είναι άλλος από την τρίτη σερί επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ