aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΕΚ: Συνεχίζει… φορτσάροντας πάλι για Ευρώπη!

ΑΕΚ: Συνεχίζει… φορτσάροντας πάλι για Ευρώπη!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Περί δοκιμών παικτών και συστημάτων… Αυτή ήταν η χρησιμότητα που είχε για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ η συμμετοχή της στο 30ο τουρνουά καλαθόσφαιρας που διοργάνωσε στο «Κώστας Παπαέλληνας» ο Κεραυνός, και πλέον οι πρασινοκίτρινοι στρέφουν την προσοχή τους, σε αυτά που ακολουθούν…

Τι είναι όμως αυτά που ακολουθούν; Είναι το παιχνίδι με αντίπαλο την Τουρκική Καζιαντέρ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των αγώνων για τον 7ο όμιλο του FIBA Europe Cup (όπου μετέχει η πρωταθλήτρια) που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (19/10) στο «Κίτιον» και θα ξεκινήσει στις 19:00. Από εκεί και πέρα, η πρασινοκίτρινη ομάδα… επανέρχεται στα επίσημα παιχνίδια, μετά τα δυο που είχε δώσει πριν από λίγες μέρες, απέναντι στην Κλουζ Ρουμανίας για το Basketball Chiampions league.

Είναι μια νέα αρχή για την ΑΕΚ, το παιχνίδι απέναντι στους Τούρκους και αυτό από τη στιγμή που η προσπάθεια για είσοδο στη φάση των ομίλων της μεγαλύτερης διοργάνωσης, δεν πέτυχε και επομένως, βάση και των δυνατοτήτων της ομάδας, η διάκριση είναι εφικτό να γίνει μέσω της επόμενης (FIBA Europe Cup).

Σημειώνεται ότι για την ΑΕΚ είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της, που θα αντιμετωπίσει ομάδα από την Τουρκία και αυτό από μόνο του… αρκεί «για να πει κάποια πράγματα» προς τους φίλους της που καλούνται να δώσουν ένα εντυπωσιακό παρών στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης.

Ωστόσο, αυτήν την Τετάρτη (12 του μήνα, ανήμερα των γενεθλίων του προέδρου Ανδρέα Λευκαρίτη), η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο «Κίτιον» τον Κεραυνό. Ένα πολύ δυνατό τεστ για τους παίκτες του Λίνου Γαβριήλ. Μέσα από το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19:00, ο Κύπριος τεχνικός θα έχει μιαν ακόμη ευκαιρία να εξάγει αρκετά συμπεράσματα για το που βρίσκεται η ομάδα του, τη στιγμή που θα αντιμετωπίσει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ