aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Συνεχίζει απτόητη και ατάραχη

ΑΕΚ: Συνεχίζει απτόητη και ατάραχη

Ανεβάζοντας και κατεβάζοντας ταχύτητα, όποτε αυτή ήθελε, η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει χθες βράδυ την αντίσταση του Ολυμπιακού, ανανεώνοντας αυτομάτως την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογία για τρίτη διαδοχική αγωνιστική. Ο Φαράζ, με υπέροχο ψαλιδάκι, άνοιξε τον χορό των τερμάτων (14΄) και ο Πονς, με κοντινό πλασέ, κλείδωσε το τρίποντο (63΄), διευρύνοντας τη δυναμική των Λαρνακέων.

Η ομάδα του Ολτρα,  έδωσε ουσιαστικά συνέχεια σε τρελό σερί, το οποίο είχε ως αφετηρία τις 30 Οκτωβρίου 2022. Όταν, δηλαδή, έριξε «τεσσάρα» στην Καρμιώτισσα (4-0). Από τότε, έδωσε μία ολόκληρη ντουζίνα αγώνες στο πρωτάθλημα, μετρώντας 11 νίκες και 1 ισοπαλία!

Η ΑΕΚ, έφτιαξε ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα από δύο γκολ, με πιο κραυγαλέα φάση να είναι το δοκάρι σε κεφαλιά του Ρομό (74΄). Σε κάθε περίπτωση, ήταν μία καθόλα δίκαιη νίκη, η οποία τόνωσε την ψυχολογία των παικτών ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, το επόμενο Σάββατο (28/1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ