aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Στον ίδιο δρόμο που χάραξε

ΑΕΚ: Στον ίδιο δρόμο που χάραξε

Η ΑΕΚ με τις έως τώρα εμφανίσεις της, αλλά κυρίως τα αποτελέσματά της, έστειλε το μήνυμα πως είναι ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο πρωταθλήματος. Εναπόκειται στην ίδια να παραμείνει μέχρι τέλους στα ψηλά. Είναι στα δικά της πόδια, αφού έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να πετύχει αυτό που έψαξε τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς αποτέλεσμα.

Παρουσιάζεται ικανή για να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος της ιστορίας της. Αυτό θα γίνει μόνο εάν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Διαθέτει την ποιότητα ως μονάδες, με τον Καταλά να αξιοποιεί το γεγονός αυτό και να έχει δημιουργήσει σε χρόνο ρεκόρ ένα ικανό και συμπαγές σύνολο.

Η ΑΕΚ θα θελήσει να αξιοποιήσει το καλό μομέντουμ και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Το ματς που ακολουθεί, με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, είναι ικανό να την απογειώσει ακόμη περισσότερο εάν έχει τον τρόπο να φύγει με το «διπλό».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θα έχει στη διάθεσή του ξανά τον Τόμοβιτς που απουσίασε λόγω κίτρινων καρτών, αλλά και τον Μάμα που προφυλάχθηκε στο ματς με τη Δόξα αφού είναι στο όριο των κίτρινων καρτών. Δύο ποδοσφαιριστές που θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα απέναντι στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ