aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Στο Τσίρειο με προετοιμασία εξπρές

ΑΕΚ: Στο Τσίρειο με προετοιμασία εξπρές

Εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πολύ περισσότερο το πέναλτι που κέρδισε (και εκτέλεσε) ο Ιβάν Τρισκόφσκι, πανηγύρισε άλλη μία νίκη, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας και από χθες στρώθηκε στη δουλειά ενόψει του ζόρικου ντέρμπι της Παρασκευής με τον Απόλλωνα. Η ΑΕΚ, έστω και με την ψυχή στο στόμα, πήρε σπουδαίο εντός έδρας «τρίποντο» απέναντι στον μαχητικό Ολυμπιακό, διατήρησε το αήττητο με τη συμπλήρωση τεσσάρων αγωνιστικών και με φόρα οδηγείται σε ένα κομβικό παιχνίδι στη Λεμεσό.

Απέναντι στην ομάδα που «τρέχει» αλάνθαστη στον μαραθώνιο, εννοείται πως το εμπόδιο που ξεπροβάλλει στον ορίζοντα είναι ιδιαιτέρως ψηλό, ωστόσο ο Νταβίδ Καταλά και οι παίκτες του σε καμία περίπτωση δεν τρομάζουν. Αυτό που σκέφτονται πολύ περισσότερο στο παρόν στάδιο είναι το πώς σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προετοιμαστούν καταλλήλως για ένα τόσο σημαντικό και απαιτητικό 90λεπτο, στα μισά περίπου της διαδρομής στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η χθεσινή προπόνηση αναλώθηκε σε αποθεραπεία και όλα όσα έπρεπε να γίνουν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ιδιαιτέρως για τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να αγωνισθούν, και ουσιαστικά από σήμερα θα ανέβουν εκ νέου οι ρυθμοί. Εν ολίγοις, με δύο μόλις μέρες φουλ προπόνησης οι Λαρνακείς θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου. Είναι αναγκασμένοι να κάνουν προετοιμασία-εξπρές ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κόντρα σε ένα σύνολο που θα κατέλθει στο ματς μετρώντας το 4 στα 4.

Εκτός επιλογών του Ισπανού προπονητή είναι οι Άνχελ Γκαρσία και Ρούμπεν Μαρτίνες, οι οποίοι ξεκαθάρισε ο προπονητής ότι χρειάζονται χρόνο για να επιστρέψουν στη δράση. Ο Τιάγκο, που είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας, δεν θα προλάβει, την ίδια ώρα που οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Μικέλ Γκονθάλεθ. Υπενθυμίζουμε πως στο προχθεσινό παιχνίδι αποχώρησε τραυματίας ο Μιλίτσεβιτς και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ