aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Στο «σπίτι» ένα μήνα μετά

ΑΕΚ: Στο «σπίτι» ένα μήνα μετά

Η ΑΕΚ έβγαλε τρία σερί εκτός έδρας ματς με σχεδόν άριστη συγκομιδή. Εφτά πόντοι απέναντι σε ΑΕΛ (0-2), Δόξα (1-4) και Ομόνοια (1-1) αφήνουν ικανοποιημένους τους κιτρινοπράσινους και κυρίως, στην κορυφή της βαθμολογίας υπερτερώντας του Απόλλωνα στην ισοβαθμία. Έτσι, επιστρέφει έπειτα από έναν μήνα παρά δύο ημέρες στην «Αρένα», θέλοντας να την αξιοποιήσει απέναντι στην πέρα για πέρα υπολογίσιμη Πάφος FC.

Άλλωστε, οι Λαρνακείς έχουν να πανηγυρίσουν τρίποντο στο γήπεδό τους από τις 31 Οκτωβρίου, όταν νίκησαν 1-0 τον Εθνικό. Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι έφερε 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ στις 22 Νοεμβρίου και έκτοτε δεν αγωνίστηκαν ξανά ως γηπεδούχοι. Την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν, θα υποδεχτούν τους γαλάζιους του Ντάρκο Μίλανιτς και ευελπιστούν ότι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς. Άλλωστε, θέλουν να παραμείνει το μεγάλο όπλο τους το «ΑΕΚ Αρένα», όπου άφησαν ήδη τέσσερις βαθμούς στις ισοπαλίες με τη Δόξα (1-1) και τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

Για την επίτευξη του στόχου τους ποντάρουν και στον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών τους το τελευταίο διάστημα. Στο παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, ακολούθησαν την ΑΕΚ 1.700 φίλοι της, οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών στη νότια εξέδρα. Η επιστροφή στην κορυφή, το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της πρωταθλήτριας και το γενικό κλίμα που επικρατεί, δημιουργεί προσδοκίες στις τάξεις της ΑΕΚ για μαζική παρουσία των οπαδών της στο παιχνίδι με την Πάφος FC. Εάν μάλιστα συνοδευτεί με τρίποντο, θα διατηρήσει την ομάδα της Λάρνακας στην πρώτη θέση με το τέλος του 2021 και ίσως μάλιστα χωρίς συγκάτοικο, αρκεί να σκοντάψει ο Απόλλων στην έδρα του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ