ΑΕΚ: Στο πλάνο Πλάνας και Φακούντο

Ο Ιδιάκεθ υπολογίζει και τους δύο...

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την ευκαιρία να καλύψουν το χαμένο έδαφος, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, είχαν οι Κάρλες Πλάνας και Φακούντο Γκαρσία. Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν τις τελευταίες κινήσεις ενίσχυσης του Άντερ Μουρίγιο για την ΑΕΚ και η διακοπή του πρωταθλήματος κρίνεται ως ευεργετική για τους ίδιους. Από τη μία για να μπορέσουν να καλύψουν μέρος από το χαμένο έδαφος και από την άλλη για να καταφέρουν να προσαρμοστούν και να γνωρίσουν τους νέους τους συμπαίκτες.

Τα πράγματα βέβαια για τον Φακούντο Γκαρσία είναι πολύ πιο εύκολα αφού γνωρίζει πολύ καλά τους συμπαίκτες του από πέρσι, ενώ συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία και τις προπονήσεις της Λεγανές. Ο Κάρλες Πλάνας έχει μπει με την πρώτη στο… πετσί της νέας του ομάδας και δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμη και στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια. Ειδικά αν ο Μοϊσόφ δεν μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και αναγκαστεί ο Ιδιάκεθ να τον θέσει εκτός πλάνου. Σε μία τέτοια περίπτωση ο Πλάνας έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει τον αγώνα, ενώ τις δικές του πιθανότητες έχει και ο Φακούντο Γκαρσία.

Για τον Ιδιάκεθ είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το ντέρμπι με την Ομόνοια, κάτι για το οποίο θα πρέπει να περιμένει ακόμη μερικές μέρες. Σήμερα επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές από την άδεια και το επόμενο 48ωρο ίσως είναι ενδεικτικό για την κατάσταση των Ακοράν, Τολεμές και Μοϊσόφ οι οποίοι την προηγούμενη βδομάδα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και τις προσεχείς μέρες θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν ρυθμό.

Ειδικά οι Ακοράν και Μοϊσόφ είναι πολύ σημαντικοί για το πλάνο του Βάσκου τεχνικού και θέλει οπωσδήποτε να τους έχει στη διάθεσή του. Από την άλλη, με τις απουσίες αυτές στην πρεμιέρα η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη μέσα στην Πάφο, δείχνοντας ότι μπορεί να βρει τις λύσεις ακόμη και όταν προκύψουν μαζεμένα προβλήματα.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ