aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Στο περίμενε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ

ΑΕΚ: Στο περίμενε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Συνολικά, έξι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού στην ΑΕΚ, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι οι πλείστοι θα είναι έτοιμοι, βοηθώντας την ομάδα τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο (17:00).

Μετά από το ρεπό που έδωσε η τεχνική ηγεσία το Σαββατοκύριακο, οι παίκτες επέστρεψαν χθες το πρωί στις προπονήσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τρισκόφσκι, Σάστρε, Γιάννου, Μοϊσόφ και Αναστασίου. Ο μοναδικός που απείχε και δεν έχει πιθανότητες να προλάβει είναι ο Ακοράν, ο οποίος είναι αρκετά πίσω. Σήμερα και αύριο οι υπόλοιποι πέντε ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να μπουν σε φουλ ρυθμό. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι αναγκασμένος να περιμένει τις επόμενες προπονήσεις για να αρχίσει να καταστρώνει το πλάνο του, μιας και δεν ξέρει επί της παρούσης ποιοι θα είναι έτοιμοι και σε ποιο βαθμό ετοιμότητας θα βρίσκονται. Αναμένει και τον Σπόλιαριτς να επιστρέψει από την Εθνική μας ομάδα και θα πάρει τις αποφάσεις του, βάζοντας στη ζυγαριά όλα τα δεδομένα.

Την Πέμπτη πολύ πιθανό να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Ιδιάκεθ για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, όπου θα ξεκαθαρίσουν πολλά μέχρι τότε. Το γεγονός ότι η ΑΕΚ διαχρονικά τα τελευταία χρόνια τα βρίσκει σκούρα με τη Νέα Σαλαμίνα, την οποία σπάνια κερδίζει, αποτελεί επιπλέον κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές.

Η κακή παράδοση είναι δίχως αμφιβολία κάτι που εξιτάρει τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουν να προχωρήσουν και να κάνουν βήματα προς τα εμπρός. Κάτι που δεν έχει γίνει στα τελευταία παιχνίδια με τις τραγικές εμφανίσεις. Στόχος είναι με τη Νέα Σαλαμίνα να υπάρξει σημαντική βελτίωση στην απόδοση, ασχέτως των αγωνιστικών προβλημάτων και να μπορέσει η ομάδα να αρχίζει να πείθει. Μόνο έτσι και ο κόσμος θα μπορεί να στηρίξει περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ