aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Στην ουρά άλλοι δύο

ΑΕΚ: Στην ουρά άλλοι δύο

Πολύ πιο άνετοι και ήσυχοι αισθάνονται στην ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Ιβάν Τρισκόφσκι. Η παραμονή μέχρι τον Ιούνιο του 2014 ενός εκ των καλύτερων ξένων παικτών που πέρασαν από τα κυπριακά γήπεδα αφαίρεσε ένα ομολογουμένως βαρυσήμαντο κομμάτι από το σκέλος του προγραμματισμού.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας και αρχισκόρερ των κυπριακών συλλόγων στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ δεν πρόκειται να βγάλει την κιτρινοπράσινη φανέλα ούτε τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο, παραμένοντας έτσι ΑΕΚτζής έως το φινάλε της καριέρας του.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Τσάβι Ρόκα, αφαίρεσε ήδη τον «Τρίσκο» από το μπλοκάκι των ανανεώσεων, βλέποντας να μένουν σε αυτό ουσιαστικά δύο ποδοσφαιριστές της… πρώτης γραμμής. Αναφερόμαστε στους Μικέλ Γκονθάλεθ και Ακοράν Ρέγιες, το συμβόλαιο των οποίων εκπνέει τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Με δεδομένο το γεγονός πως ο πρώτος είναι 36 ετών και ο δεύτερος τον προσεχή Ιανουάριο κλείνει 39, δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος για να κινηθούν σύντομα οι διαδικασίες ανανέωσης της συνεργασίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τους προταθεί νέο συμβόλαιο. Πολλά θα εξαρτηθούν από την αγωνιστική παρουσία αμφοτέρων στη συνέχεια της τρέχουσας σεζόν και ασφαλώς από τις προθέσεις των παικτών.

Στην ΑΕΚ δηλώνουν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που καταβάλλουν, ιδιαίτερα ο Ακοράν. Ο γερόλυκος Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν είναι τυχαίο που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και στις πέντε αναμετρήσεις που έδωσε η ομάδα στο πρωτάθλημα, έχοντας ικανοποιητική απόδοση.

Η διοίκηση και πολύ περισσότερο ο Ρόκα δεν βιάζονται για τις επόμενες κινήσεις στο σκέλος του προγραμματισμού, προσμετρώντας ασφαλώς το γεγονός πως το νέο σύνολο που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι άρχισε να συνδυάζει τα θετικά αποτελέσματα και με τις καλές εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ