aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Στη Σλοβενία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (pics)

ΑΕΚ: Στη Σλοβενία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (pics)

Στις 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και θα ακολουθήσει η επίσημη πρώτη προπόνηση, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση της η ΑΕΚ. Στις 20 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στην Σλοβενία και στο προπονητικό κέντρο «Vivat» όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι κιτρινοπράσινοι θα μείνουν στη Σλοβενία μέχρι τις 30 Ιουλίου, ενώ θα δώσει και τρία φιλικά για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση σε μεταγενέστερο στάδιο.

Παράλληλα η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει τέσσερα φιλικά και στην Κύπρο απέναντι σε Δόξα (15/7), ΑΠΟΕΛ (7/8), Εθνικό Άχνας (8/8) και Ολυμπιακό (15/8).

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου (2021/22).

Τα αιματολογικά και εργομετρικά τεστ θα γίνουν το διήμερο 1-2 Ιουλίου και οι προπονήσεις θα αρχίσουν την Δευτέρα 5 Ιουλίου.

O καθιερωμένος αγιασμός θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας (12/07, 18:30) και θα ακολουθήσει η επίσημη πρώτη προπόνηση στο AEK ARENA.

Από τις 20-30 Ιουλίου η ομάδα μας θα μεταβεί στην Σλοβενία και στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο «Vivat», όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας της στην Σλοβενία η ομάδα μας θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Για τις ημερομηνίες και τους αντίπαλους των φιλικών αγώνων στην Σλοβενία θα υπάρξει ενημέρωση σε μεταγενέστερο στάδιο.

Επίσης η ομάδα μας θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια στην Κύπρο, με τους ακόλουθους αντιπάλους:

-Πέμπτη 15/07, 19:00, AEK-Δόξα (AEK ARENA)
-Σάββατο 07/08, 19:00, ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ (ΓΣΠ)
-Κυριακή 08/08, 19:00, Εθνικός Άχνας-ΑΕΚ (Δασάκι Άχνας)
-Κυριακή 15/08, 19:00, ΑΕΚ- Ολυμπιακός Λευκωσίας (ΑΕΚ ARENA)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ