aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Στη Λεμεσό για την 4η σερί και το «μαξιλαράκι»

ΑΕΚ: Στη Λεμεσό για την 4η σερί και το «μαξιλαράκι»

Στη Λεμεσό με μοναδικό στόχο την τέταρτη διαδοχική νίκη πάει σήμερα (15:00) η ΑΕΚ, όπου θα αντιμετωπίσει στο Τσίρειο την Καρμιώτισσα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι κιτρινοπράσινοι γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης, φιλοδοξούν στη διεύρυνση του νικηφόρου σερί, προκειμένου να διατηρήσουν το «μαξιλαράκι» ασφαλείας από τους διώκτες τους.

«Είναι ένα δύσκολο, περίπλοκο και σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να διατηρήσουμε το μικρό προβάδισμα που έχουμε στη βαθμολογία. Πρέπει να δείξουμε τη νοοτροπία μας και την ανταγωνιστικότητα μας. Να επικεντρωθούμε στον αγώνα, στην απόδοσή μας, να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να ξεχάσουμε τα γύρω γύρω. Το γήπεδο, τον καιρό, τη βαθμολογία», ανέφερε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Και μπορεί στη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση του πρώτου γύρου οι Λαρνακείς να επικράτησαν στην «Αρένα» εύκολα (4-0) της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών, ωστόσο ο σημερινός αγώνας ουδεμία σχέση αναμένεται να έχει. Η Καρμιώτισσα είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα, με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, είναι βελτιωμένη και ο αγώνας απαιτεί την απόλυτη συγκέντρωση από τους κιτρινοπράσινους, ώστε να αποδράσουν με το τρίποντο από το Τσίρειο.

«Το θεωρώ πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που δεν έχει πίεση. Μπορεί να παίξει με μεγαλύτερη ηρεμία κι αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη. Θέλω να παίξουμε δυνατά, συγκεντρωμένα από την αρχή. Να είμαστε ανταγωνιστικοί σαν να παίζουμε με ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία. Έτσι πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα», συνέχισε ο Ισπανός τεχνικός.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί ξανά με αρκετές απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται οι Γκαρσία, Γκιούρτσο, Τρισκόφσκι και Άλτμαν. Αντιθέτως, είναι διαθέσιμοι οι νεοαποκτηθέντες Νίκολιτς, Γκρόμοφ και εναπόκειται στον Όλτρα αν θα τους δώσει χρόνος συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ