aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Σταυρόλεξο η ενδεκάδα

ΑΕΚ: Σταυρόλεξο η ενδεκάδα

Η δουλειά που έγινε από τον Νταβίδ Καταλά κατά τις δυόμισι περίπου εβδομάδες της διακοπής προσδοκούν στην ΑΕΚ ότι θα αποτυπωθεί μεθαύριο στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Λάρνακας. Προφανώς, το εμπόδιο της Ομόνοιας μόνο χαμηλό δεν είναι, ωστόσο οι κιτρινοπράσινοι είχαν όλο τον χρόνο για να ανασυνταχθούν μετά το στραβοπάτημα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και να παρουσιαστούν με πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο ντέρμπι της τρέχουσας σεζόν.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είδε και χθες τον Τιάγκο να γυμνάζεται ατομικά, επομένως ξεκαθάρισε μία καλή στο μυαλό του ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται. Επίσης, εκτός από τους μόνιμα απόντες Ανδρέα Παρασκευά και Θεοδόση Σιαθά, εκτός επιλογών μένει ο Ρομπέρτο Ροσάλες που θα επιστρέψει στην Κύπρο εντός των επόμενων ημερών λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Βενεζουέλας και στον Νέναντι Τόμοβιτς.

Ο Νταβίδ Καταλά, που παραθέτει συνέντευξη Τύπου στις 13:00, έχει αναλύσει την επικείμενη αντίπαλο, φροντίζοντας να διαβιβάσει τις απαραίτητες πληροφορίες στους παίκτες του. Ο κόουτς της ΑΕΚ θεωρείται δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Δόξα, ωστόσο δεν φανέρωσε τις προθέσεις του. Ως εκ τούτου, η ενδεκάδα μοιάζει με «σταυρόλεξο».

Μπορεί να λέγονται και να γράφονται πολλά όσον αφορά στις πιθανότητες να πάρουν φανέλα βασικού ο Ισπανός μέσος Χαβιέρ Εσπινόσα, ο Άγγλος επιθετικός Ματ Ντάρμπισαϊαρ και ο Ούγγρος εξτρέμ Άνταμ Γκιούρσκο, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Η διοίκηση της ΑΕΚ, που έκανε υπερβάσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες του προηγούμενου μήνα στο μετεγγραφικό παζάρι, προσδοκά ότι ο κόσμος της ομάδας θα στηρίξει τους παίκτες το βράδυ της Κυριακής, δίνοντας δυναμικό «παρών» στο «Αρένα». Διατέθηκαν περίπου 1.700 εισιτήρια διαρκείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ