aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEK: «Σταυροδρόμι» για την τροχιά τίτλου

AEK: «Σταυροδρόμι» για την τροχιά τίτλου

Με φόρα και τη ψυχολογία στα ύψη μετά το «διπλό» επί της Ομόνοιας, η ΑΕΚ πάει σήμερα (17:00, Cablenet1) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για αντιμετωπίσει την Ανόρθωση. Μοναδικός στόχος των κιτρινοπράσινων δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να εκμεταλλευθούν τις απώλειες βαθμών που είχαν ΑΠΟΕΛ και Άρης, να περάσουν στη δεύτερη θέση και να μειώσουν σε απόσταση αναπνοής (έναν βαθμό) τη διαφορά από την κορυφή.

Σε ένα γήπεδο που τελευταία της… πάει, καθώς μετρά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις της, η ΑΕΚ φιλοδοξεί να πανηγυρίσει μια ακόμα νίκη. Η κακή αγωνιστική κατάσταση των κυανολεύκων και τα όποια αγωνιστικά προβλήματα τους δεν παρασύρουν τον Ραν Μπεν Σιμόν: «Δεν μου αρέσουν τα πράγματα που ακούω γύρω από αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι. Πρέπει να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας. Δεν θα είναι εύκολο, θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας. Ξέρω ότι έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες που προσεγγίζουν σωστά το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε, για παίκτες που λείπουν. Έχουμε τον δικό μας στόχο και πάμε για να κερδίσουμε» τόνισε ο Ισραηλινός, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα. Σε περίπτωση που οι Λαρνακείς αποδράσουν με το «διπλό», θα πανηγυρίσουν ξανά τρίτη διαδοχική νίκη μετά από 435 ημέρες.

Ο Μπεν Σιμόν, που έχει στη διάθεση του γεμάτο «οπλοστάσιο», δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια. Οι Πίριτς, Ντιουνκού, Ρομπέρζ, Μιλίτσεβιτς και Γκαρσία εκτός απρόοπτου θα είναι ξανά βασικοί, όπως επίσης και οι Πονς, Λέντες. Από εκεί και πέρα, οι Γκάμα, Τόνγκια, Σάντος και Λόπες είναι πιθανό να διατηρήσουν τις θέσεις τους, τις οποίες ωστόσο, διεκδικούν επίσης οι Ντίμερς, Φαράζ και Σολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ