ΑΕΚ: Στασιμότητα που αρχίζει να προκαλεί μεγάλη ανησυχία

«Τρέχουν» για προσθήκες και στις τρεις γραμμές, αλλά…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην ΑΕΚ, «κόλλησαν» στις προσθήκες των Ανδρέα Μακρή και Στέφαν Σπιρόφσκι. Εδώ και εβδομάδες, στο μετεγγραφικό τοπίο δεν κινείται φύλλο, κάτι που προκαλεί ποικίλες συζητήσεις στον κόσμο της ομάδας.

Δύο και κάτι εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος κι οι Λαρνακείς ακόμη ψάχνονται για να κλείσουν «τρίλιζα». Βλέπετε, αυτοί που θα έρθουν, επιβάλλεται να έχουν τον χρόνο για να δουλέψουν, να εγκλιματιστούν με το σύνολο, να προσαρμοστούν και να προσφέρουν τις δέουσες λύσεις στην αγωνιστική σκακιέρα του Νταβίντ Κανέδα.

Ο τεχνικός διευθυντής, Αρνάλ Κόντε, δεν αναζητεί έναν ή δύο ποδοσφαιριστές, αλλά πολύ περισσότερους. Επίκειται μετεγγραφική ενίσχυση και στις τρεις γραμμές. Δηλαδή, θα αυξηθούν οι επιλογές του προπονητή στα άκρα της επίθεσης, στο κέντρο και στην άμυνα. Κατά τα τελευταία χρόνια, πάντως, οι Λαρνακείς αφήνουν για το φινάλε της θερινής μετεγγραφικής περιόδου μία ή δύο προσθήκες, κάτι που αναμένεται να γίνει και φέτος. Προς το τέλος, κάποιοι παίκτες που δεν βρίσκουν ομάδα, ρίχνουν το κασέ τους και στην ΑΕΚ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την εν λόγω παράμετρο.

Ο Αρνάλ Κόντε, παραλλήλως, διατηρεί ανοικτή γραμμή και με τον Χοσέ Ναράνχο (φωτό). Διατηρεί συμβόλαιο στην Τενερίφη, το οποίο οικονομικά η ΑΕΚ δεν μπορεί να του προσφέρει. Ο ποδοσφαιριστής επιδιώκει να μείνει ελεύθερος. Λαμβάνοντας συγκεκριμένη αποζημίωση και ακολούθως, να εξετάσει το ενδεχόμενο επιστροφής στην ομάδα της Λάρνακας. «Δεν είναι μόνο το τι θέλω εγώ. Είναι και το οικονομικό. Πιστεύω είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Κύπρο γιατί είναι φοβερά ποιοτικός, μπορεί να παίξει δυο-τρεις διαφορετικές θέσεις με μεγάλη ευκολία αλλά δεν εξαρτάται από μένα», είπε προ λίγων εβδομάδων ο Αρνάλ Κόντε σε συνέντευξή του.

Ο προπονητής της Τενερίφης, με τη σειρά του, ανέφερε προσφάτως για τον Ναράνχο: «Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό. Ήταν γενναίος όταν έφυγε για την Κύπρο και δεν τα πήγε άσχημα. Μιλούσα μαζί του κάθε βδομάδα και ήταν πολύ ενθουσιασμένος. Θα σεβαστούμε την αποχώρησή του χωρίς να σχολιάσουμε περαιτέρω. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να ξέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν και κακές στιγμές».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ