aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Στα «κιτρινοπράσινα» ο Όμρι Άλτμαν!

ΑΕΚ: Στα «κιτρινοπράσινα» ο Όμρι Άλτμαν!

Την καταρχήν συμφωνία με τον 27χρονο Ισραλινό ποδοσφαιριστή Όμρι Άλτμαν για τα επόμενα δυόμιση χρόνια, ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως ως επιθετικός, ενώ μπορεί να παίξει και ως ακραίος. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Μακάμπι Τελ-Αβίβ. Το 2011 σε ηλικία 17 χρονών μεταπήδησε στην αγγλική Φούλαμ, και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της. Το 2013 επέστρεψε στο Ισραήλ, ξανά για λογαριασμό της Μακάμπι Τελ-Αβίβ. Αγωνίστηκε στη συνέχεια σε Πέταχ-Τίκβα (δανεικός) και Χάποελ Τελ-Αβίβ.

Το 2017 ο Παναθηναϊκός τον αγόρασε έναντι 150 χιλιάδων ευρώ. Στην Αθήνα έμεινε για μια διετία, καταγράφοντας 36 συμμετοχές και σκοράροντας τέσσερα γκολ. Το 2019 επέστρεψε στη Χάποελ Τελ-Αβίβ, ενώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο αγωνίζεται στην πορτογαλική Αρούκα, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 6 αγώνες, χωρίς να σκοράρει.

Untitled


Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 27χρονο (23/03/1994) Ισραηλινό επιθετικό Omri Altman για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγγραφής.

O Οmri Altman στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνιζόταν στην Πορτογαλία με την FC Arouca (6 συμμετοχές).

Ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και τα τμήματα υποδομής της Maccabi Tel Aviv και ακολούθως αυτά της Fulham (24 συμμετοχές, 2 γκολ). Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Maccabi Tel Aviv (20 συμμετοχές), Hapoel Petah Tikva (29 συμμετοχές, 4 γκολ), Hapoel Tel Aviv (125 συμμετοχές, 29 γκολ) και Παναθηναϊκό (36 συμμετοχές, 4 γκολ).

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες του Ισραήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ