aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Σπρώχνει για εξτρέμ, σκέφτεται και για ακόμη έναν

ΑΕΚ: Σπρώχνει για εξτρέμ, σκέφτεται και για ακόμη έναν

Άλλο ένα «καυτό» 48ωρο απομένει για την ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ. Ο Τσάβι Ρόκα σκοπεύει να συνεχίσει το μπαράζ ενίσχυσης των κιτρινοπρασίνων, μετά τους Χαβιέρ Εσπινόσα, Νέναντ Τόμοβιτς, Ρομπέρτο Ροσάλες και Κριστιάν Χοέλ. Έχει όμως έως αύριο στις 00:00 που ολοκληρώνεται η καλοκαιρινή περίοδος μετεγγραφών.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής θέλει να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Λάρνακας ακόμη έναν εξτρέμ και σπρώχνει για να κλείσει τον νούμερο ένα στόχο του. Τον έχει προσεγγίσει και περιμένει να λάβει την απάντησή του, ελπίζοντας πως θα είναι θετική. Στα υπ’ όψιν βρίσκεται και ο Ιμπάι Γκόμεθ, ωστόσο λόγω κασέ θεωρείται πολύ δύσκολο να αποκτηθεί.
Δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο, όμως, ότι με την απόκτηση πλάγιου επιθετικού θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός. Στο μυαλό του Ρόκα υπάρχει το ενδεχόμενο απόκτησης ακόμη ενός μέσου. Γι’ αυτό και δεν θα είναι έκπληξη εάν προκύψουν δύο ανακοινώσεις νέων αποκτημάτων και όχι μία. Υπενθυμίζουμε πως μετά τις 31 Αυγούστου, μπορούν να εγγραφούν άνεργοι ποδοσφαιριστές από την 1η έως την 3η Σεπτεμβρίου.
Αναλόγως λοιπόν του αριθμού των επόμενων ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν από τους κιτρινοπράσινους, θα εξαρτηθούν και οι αποχωρήσεις. Οι Στεφάν Σπιρόφσκι, Τζοάν Τρουγιόλς και Μανουέλ Φερνάντες τέθηκαν εκτός ομάδας και μένει να φανεί ποιος άλλος θα τους ακολουθήσει σε περίπτωση άλλων δύο μετεγγραφών. Εντός των επόμενων ημερών είναι πιθανόν να προκύψουν ανακοινώσεις λοιπόν και για όσους αποχωρήσουν, εκτός δηλαδή από τα νέα που θα αφορούν την ενίσχυση. Λίγη υπομονή ακόμα και το ρόστερ της ΑΕΚ θα πάρει την τελική του μορφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ