aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: «Σόου» Ματ που έφτασε τα 260

ΑΕΚ: «Σόου» Ματ που έφτασε τα 260

Όταν τα κάστανα ζεματάνε, οι ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα και αδιαμφισβήτητης αξίας καλούνται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους ή καλύτερα στα… πόδια τους. Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, λοιπόν, όχι μόνο «απάντησε» στο γκολ του Μπεράτ Σαντίκ (1-1), αλλά φρόντισε να στείλει άλλες τρεις φορές την μπάλα στο πλεκτό της Δόξας, αποδεικνύοντας αφενός την εκτελεστική του δεινότητα και αφετέρου την πολυτιμότητά του στο κιτρινοπράσινο ρόστερ.

Ο Άγγλος επιθετικός έφτασε στα 260 τέρματα σε επίσημα ματς (142 στο πρωτάθλημα, 15 στο κύπελλο, 3 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις), «φωνάζοντας» ότι παρά το γεγονός πως παρά ότι διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, αποτελεί καθόλα αξιόπιστη λύση.

Ο Ματ, μάλιστα, άνοιξε προχθές άλλη μία σελίδα στην έως τώρα καριέρα του καθώς, για πρώτη φορά σημειώνει σε ένα παιχνίδι τέσσερα γκολ! Κατά το παρελθόν, τρεις φορές έφτασε πολύ κοντά σε ένα τέτοιο επίτευγμα, ωστόσο έμεινε στο χατ-τρικ. Συγκεκριμένα, αγωνιζόμενος την περασμένη σεζόν στη Μακάρθουρ είχε σκοράρει τα τρία από τα τέσσερα τέρματα στη νίκη με 4-0 απέναντι στην Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ (12/2/21). Τη σεζόν 2017-18 είχε βάλει την υπογραφή του στη νίκη της Ομόνοιας με 5-1 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (30/1/18) και την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε σκοράρει και τα τρία τέρματα των πρασίνων στην επιτυχία με 3-2 απέναντι στον Εθνικό.

Ο Άγγλος επιθετικός έφτασε τα έξι τέρματα στο τρέχον πρωτάθλημα και εάν σε αυτά υπολογίσουμε τα οκτώ του Ιβάν Τρισκόφσκι, η σούμα λέει 14. Αριθμός που ξέχωρα από την καλύτερη επίδοση επιθετικού διδύμου στη φετινή σεζόν, σχεδόν οι μισές ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν μέχρι στιγμής τόσες φορές.

Οι Λαρνακείς, από τη στιγμή που εύκολα ή δύσκολα βρίσκουν γκολ, συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους. Έφτασαν στους 27 βαθμούς, ανέβηκαν στην κορυφή και περιμένουν το αποψινό ματς του Απόλλωνα για να διαπιστώσουν εάν θα παραμείνουν εκεί στο φινάλε της 12ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ