Δεύτερο φιλικό για την ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους και ισοπαλία με 3-3 απέναντι στη βελγική Σεραίν σε ένα ματς με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις και γκολ.
Η ομάδα του Ιδιάκεθ βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα από δεξιά και κακή αντίδραση της άμυνας, οι Βέλγοι άνοιξαν το σκορ. Η ΑΕΚ ισορρόπησε τον αγώνα και είχε δοκάρι στο 43’ με τον Ροντέν.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά. Ο Χρίστος Λουκαίδης ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά στο 50’ μετά από σέντρα του Ναούμ, ενώ στο 56’ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με κοντινό πλασέ, αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Η Σεραίν ισοφάρισε στο 76’, εκμεταλλευόμενη λάθος του Ρομπέρζ που γλίστρησε και έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο επιθετικό να σκοράρει.
Η ΑΕΚ πήρε ξανά προβάδισμα στο 84’ με το πρώτο ανεπίσημο γκολ του Ρούμπιο με τα κιτρινοπράσινα, όμως οι Βέλγοι είχαν την τελευταία λέξη. Στο 88’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.
Επόμενο φιλικό τεστ για τους κυπελλούχους τη Δευτέρα απέναντι στη Jong Go Ahead Eagles (17:00 ώρα Κύπρου).














