aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Σε στάση αναμονής

ΑΕΚ: Σε στάση αναμονής

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ άρχισε ουσιαστικά χθες. Μετά τις τρεις μέρες ξεκούραση, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν σε φουλ ρυθμό προπόνησης, όπου έγινε αξιολόγηση και της κατάστασης των ποδοσφαιριστών που συνοδεύει ερωτηματικό όσον αφορά στη συμπερίληψή τους στην αποστολή για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.

Αυτός που δεν θα προλάβει σίγουρα είναι ο Άνχελ Γκαρσία. Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στον δικέφαλο, δεν γυμνάζεται σε φουλ ρυθμό και θα χρειασθεί περαιτέρω χρόνος για να επανέλθει. Ο Χρβόγιε Μιλίτσεβιτς αισθάνεται καλύτερα, δείχνει ότι ξεπερνά τις ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη. Στην αυριανή προπόνηση είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον 28χρονο αμυντικό, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του. Ο Νταβίδ Καταλά δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή κάποιου εάν δεν είναι πανέτοιμος.

Ο Τιάγκο ανέβασε ρυθμό και συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες για συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή. Ο Βραζιλιάνος είναι εκ των παικτών που αποδεδειγμένα έχουν την ικανότητα να δώσουν επιπλέον αγωνιστική ώθηση στους Λαρνακείς. «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, είμαι χαρούμενος που ο μηρός μου είναι καλύτερα και σταδιακά βελτιώνεται η φυσική μου κατάσταση. Η ευγνωμοσύνη μου πάει στον Θεό, την οικογένειά μου, την Εκκλησία, τους φυσιοθεραπευτές, την ιατρική και τεχνική ομάδα και τους συμπαίκτες μου για όλη την υποστήριξη», ήταν το χθεσινό μήνυμα του Τιάγκο.

Οι Ρούμπεν Μαρτίνεθ και Μικέλ Γκονζάλεθ προπονούνται κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι με την ομάδα της Κερύνειας. Στην… εξίσωση μπαίνουν οι διεθνείς Ραφαήλ Μάμας και Γιώργος Ναούμ, όχι όμως και ο Ρομπέρτο Ροσάλες. Όπως γράψαμε προσφάτως, την Παρασκευή η Βενεζουέλα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Χιλή και ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην Κύπρο την επομένη, δηλαδή τη μέρα του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ