aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Σε ρυθμούς Κλουζ και… Διαμαντίδη!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ίσως κάποιοι να ξαφνιάστηκαν από τον τίτλο. Δεν πρόκειται η ΑΕΚ να αποκτήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά στην τιμητική του, που έγινε στο κλειστό του ΟΑΚΑ ήταν «παρούσα» και η πρωταθλήτρια Κύπρου.

Ο πρόεδρος των πρασινοκίτρινων, Ανδρέας Λευκαρίτης έδωσε το «παρών» του στο γκαλά που πραγματοποιήθηκε εν μέσω των εκδηλώσεων για την τιμητική του Δημήτρη Διαμαντίδη.  Ήταν βέβαια μια τιμητική πρόσκληση, τόσο για τον ίδιο τον πρόεδρο της ΑΕΚ, όσο βέβαια και για την καλαθόσφαιρα μας.

Τους Λαρνακείς απασχολεί και η πρώτη αναμέτρηση με τη ρουμανική Κλουζ για την προκριματική φάση των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ, που θα γίνει στο «Κίτιον» και αποτελεί το πρώτο εμπόδιο από τα τέσσερα που απαιτούνται, ούτως ώστε να κερδίσει μία θέση στους ομίλους της διοργάνωσης. Στόχος, είναι η επανάληψη της περσινής της πορείας.

Στην ΑΕΚ, θέλουν τον κόσμο να κατακλύσει το «Κίτιον» στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης (27/09) και να στηρίξει την ομάδα, στην προσπάθεια της για να πάρει σκορ πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στη Ρουμανία.

Πάντως, η Κλουζ έστειλε… απειλητικό μήνυμα προς τη Λάρνακα, με την κατάκτηση του σούπερ καπ Ρουμανίας. Ωστόσο, το ευχάριστο για τους πρασινοκίτρινους, έχει να κάνει με το ότι στην ομάδα ενσωματώθηκαν και οι διεθνείς παίκτες από τη Δευτέρα, μαζί με τον Μπιγκς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ