aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Σε πρώτο πλάνο ο Γκάμα

ΑΕΚ: Σε πρώτο πλάνο ο Γκάμα

Την περίπτωση του Μπρούνο Γκάμα εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα ελλαδικά Μέσα. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Άρη Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται και όπως όλα δείχνουν, μετά από μία τετραετία στην ομάδα, θα αποχωρήσει. Οι κιτρινοπράσινοι, όπως μεταφέρουν τα ρεπορτάζ, παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από το όνομά του.

Πρόκειται για 34χρονο ακραίο επιθετικό, από την Πορτογαλία, που μπορεί να παίξει και ως επιτελικός μέσος. Από το καλοκαίρι του 2018 αγωνίζεται στην Ελλάδα με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Είχε μια «γεμάτη» τετραετή παρουσία στην ομάδα, καταγράφοντας συνολικά 125 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πετυχαίνοντας 29 γκολ. Προηγουμένως έχει αγωνιστεί επίσης σε Αλκορκόν και Λα Κορούνια στην Ισπανία, Ντνίπρο στην Ουκρανία και Ρίο Άβε, Σετούμπαλ, Μπράγκα και Πόρτο στην Πορτογαλία. Είναι επίσης διεθνής με όλα τα ηλικιακά κλιμάκια της πατρίδας του, με εξαίρεση την Ανδρών.

Όπως πληροφορούμαστε, τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα μόνο αβάσιμα δεν είναι. Το ενδιαφέρον για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή είναι υπαρκτό. Μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές έχει αξιολογηθεί θετικά και βρίσκεται στη λίστα του Τσάβι Ρόκα. Η πρόθεση της ομάδα της Λάρνακας για ενίσχυση στον μεσοεπιθετικό τομέα είναι δεδομένη και μένει να φανεί αν τελικά ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής θα αποφασίσει να κινηθεί για τον Γκάμα ή κάποιον άλλον που είναι στη συγκεκριμένη λίστα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ