aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ σε Πετρουή: «Σε ευχαριστούμε Χριστόφορε για την ανεκτίμητη προσφορά σου»

ΑΕΚ σε Πετρουή: «Σε ευχαριστούμε Χριστόφορε για την ανεκτίμητη προσφορά σου»

Μετά από 15 χρόνια η ΑΕΚ αποχαιρετά από την οικογένειά της τον Χριστόφορο Πετρουή, ο οποίος αποχωρεία από τη θέση του τιμ μάνατζερ της ποδοσφαιρικής ομάδας. Οι Λαρνακείς υπογραμμίζουν τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση, την εργατικότητα, την υπευθυνότητα και την ακεραιότητα χαρακτήρα που επέδειξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ενα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην οικογένεια της ΑΕΚ κλείνει. Μετά από 15 χρόνια ο Χριστόφορος Πετρουής αποχωρεί από την θέση του τιμ-μάνατζερ της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ από όλους μας στον Χριστόφορο για τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση, την εργατικότητα, την υπευθυνότητα και την ακεραιότητα χαρακτήρα που επέδειξε καθ’ όλη την διάρκεια της μακρόχρονης παρουσίας του.

Σε αυτό το μεγάλο οδοιπορικό έζησε μαζί μας τρομερές συγκινήσεις, πολλές καλές, αλλά και κακές ποδοσφαιρικά στιγμές. Την ομάδα μας να υποβιβάζεται στην 2η κατηγορία και να επιστρέφει πιο δυνατή, να έχει καταστεί μόνιμη πρωταγωνίστρια, να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου και να αγωνίζεται 3 φορές στους ομίλους του Europa League. Σε ευχαριστούμε Χριστόφορε για την ανεκτίμητη προσφορά σου στην ΑΕΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ