aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Σε εγρήγορση ο Καταλά, για ενίσχυση ο Ρόκα

ΑΕΚ: Σε εγρήγορση ο Καταλά, για ενίσχυση ο Ρόκα

Τρεις εβδομάδες διακοπή θα έχει το πρωτάθλημα λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Όπως είναι φυσικό, ο Νταβίδ Καταλά δεν θέλει να μείνουν σε αδράνεια οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και γι’ αυτό διευθετήθηκαν δύο φιλικά. Αντίπαλοι θα είναι πρώτα ο Άρης και μετά η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, σε παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο ΑΕΚ Αρένα αντιστοίχως στις 27 Αυγούστου και τις 3 Σεπτεμβρίου (Παρασκευή και τα δύο).

Ο Καταλανός προπονητής αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πρόβλημα τραυματισμού στη διάθεσή του για το πρώτο ματς (δεν συμμετείχαν στη χθεσινή προπόνηση οι Ντάρμπισαϊρ, Τιάγκο και Γκονθάλεθ). Πιθανό να μην προλάβει να επιστρέψει ο Άβρααμ Γκονσάλες, ο οποίος μετέβη στην Ισπανία επειδή πλησιάζει η γέννηση του παιδιού του. Ακολούθως θα φύγουν όσοι κληθούν από τον ομοσπονδιακό προπονητή της πατρίδας τους και η προετοιμασία των κιτρινοπρασίνων θα συνεχιστεί στην απουσία τους. Το καλό βεβαίως με τους διεθνείς είναι ότι θα παραμείνουν σε εγρήγορση και ειδικά όσοι αγωνιστούν, θα επιστρέψουν προερχόμενοι από δυνατά παιχνίδια.

Όσο για την προσπάθεια ενίσχυσης, όπως γράψαμε χθες στο Goal.com.cy, ο Τσάβι Ρόκα θα αναζητήσει τερματοφύλακα, μέσο με δημιουργικές ικανότητες και εξτρέμ. Αρκεί όμως να εντοπίσει ποδοσφαιριστές που θα τον πείσουν ότι μπορούν να προσφέρουν τα ζητούμενα. Αυτός είναι ο στόχος του, αν δεν τους βρει δεν θα κάνει μετεγγραφή.

Προς το παρόν υπάρχει μία κενή θέση στον κατάλογο Α. Επομένως, είτε ο ένας από αυτούς θα είναι άνω των 22 ετών και οι άλλοι δύο μικρότεροι σε ηλικία είτε θα πρέπει να υπάρξει αποχώρηση ή αποχωρήσεις από το υφιστάμενο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ