aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Σχεδιασμός με τηλεδιασκέψεις, αναμένονται πολλές αλλαγές

ΑΕΚ: Σχεδιασμός με τηλεδιασκέψεις, αναμένονται πολλές αλλαγές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται στην Αθήνα και ο Σωφρόνης Αυγουστή στην Κύπρο. Η τεχνολογία, όμως, επιτρέπει στην ΑΕΚ να κάνει προεργασία για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Όπως μας ελέχθη από τις τάξεις του συλλόγου της Λάρνακας, όσο ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής θα βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα, θα βρίσκεται σε επικοινωνία με τη διοίκηση και τον Κύπριο προπονητή μέσω τηλεδιασκέψεων.

Μάλιστα, πληροφορηθήκαμε πως υπάρχει πρόθεση για αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό για την επόμενη σεζόν. Κάτι που άλλωστε είναι φυσιολογικό βάσει της πορείας των κιτρινοπρασίνων στην τρέχουσα. Άλλωστε, πολλά συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως π.χ. των Μολ, Τέουνκενς, Ναράνχο, Μοϊσόφ, Τολεμές, Ακοράν, Τόνιο, Πλάνας (οι δύο τελευταίοι διαγράφηκαν τον Ιανουάριο από τον κατάλογο Α, αλλά εξακολουθούν να είναι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ).

Δεν σημαίνει ασφαλώς πως όσοι δεν έχουν συμβόλαιο θα αποχωρήσουν, ούτε πως όσοι διατηρούν θα παραμείνουν. Ο Ρόκα και ο Αυγουστή θα κατασταλάξουν στους παίκτες που θα θέλουν να διατηρηθούν στο έμψυχο δυναμικό και από εκεί και πέρα θα ενταθούν οι διεργασίες. Πρώτα για να εξασφαλιστεί ποιοι θα παραμείνουν και έπειτα για να εντοπιστούν καλύτεροι ποδοσφαιριστές από όσους θα αποχωρήσουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κυρίως ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής θα έχει πάρα πολλή δουλειά μπροστά του. Κάτι που προμηνύει ένα μακρύ καλοκαίρι, με κύριο χαρακτηριστικό -βάσει όσων έδειξε στην προηγούμενη θητεία του- την υπομονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ