aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Πρώτες θετικές ενδείξεις

ΑΕΚ: Πρώτες θετικές ενδείξεις

Δεκατρείς ημέρες. Το διάστημα που πέρασε από την ανακοίνωση της επιστροφής του Ραφαήλ Μάμα στην ΑΕΚ, ο οποίος κατάφερε τόσο νωρίς να στείλει ενθαρρυντικά μηνύματα. Αυτά λένε τουλάχιστον οι πληροφορίες για την παρουσία του 20χρονου μέσου στην προετοιμασία.

Ο Μάμας ανακοινώθηκε στις 19 Ιουλίου και την επόμενη ημέρα επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, ακολουθώντας την αποστολή των κιτρινοπρασίνων στη Σλοβενία. Αγωνίστηκε και στα τρία φιλικά της, παίρνοντας 114 λεπτά χρόνο συμμετοχής (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ 24’, Ζάλαεγκερσεγκ 45’, Ντάμακ 45’).

Πρόκειται για «κόφτη», που πέραν των ανασταλτικών καθηκόντων μπορεί να βοηθήσει και στο οργανωτικό μέρος του παιχνιδιού. Προφανώς, τα τρία χρόνια του στην Ιταλία και οι 63 συμμετοχές τους με τις Νάπολι U19 και ΣΠΑΛ U19, λειτούργησαν ευεργετικά ως προς τη βελτίωσή του.Ασφαλώς, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η γνώμη του προπονητή που μετρά και στη συνέχεια θα φανεί εάν ο Νταβίδ Καταλά θα τον εμπιστευτεί και στα επίσημα ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ