aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Προχωρά ο Αρνάλ Κόντε σε ενίσχυση

ΑΕΚ: Προχωρά ο Αρνάλ Κόντε σε ενίσχυση

Παρά το γεγονός πως έχουν γίνει δύο μόλις προσθήκες έως τώρα, στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν. Όπως δηλώνουν, υπάρχει εμπιστοσύνη στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, ο οποίος ενεργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να συνάψει τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες, με βάση το διαθέσιμο μπάτζετ. Ο Αρνάλ Κόντε, έχει προχωρήσει τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στη λίστα και εκφράζεται η αισιοδοξία πως εντός των ημερών θα αποσπάσει την υπογραφή τους. Ο χρόνος, πάντως, άρχισε να κυλά αντίστροφα ενόψει του πρωταθλήματος.

Οι προπονήσεις, την ίδια ώρα, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Το πρόγραμμα για σήμερα προβλέπει εκγύμναση των παικτών μία φορά και για αύριο, πρωινή. Ακολούθως, η αποστολή θα αναχωρήσει για Λεμεσό, αφού είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Στο προηγούμενο φιλικό μόνο ο Τρουγιόλς δεν αγωνίστηκε. Η ΑΕΚ, διέθεσε μέχρι χθες, 1.000 εισιτήρια διαρκείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ