aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEK: «Πριν τοποθετούνται κάποιοι, θα πρέπει να…»

AEK: «Πριν τοποθετούνται κάποιοι, θα πρέπει να…»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ενοχλημένοι παρουσιάζονται στην ΑΕΚ για την τοποθέτηση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, για το γήπεδο της ομάδας, στο ΡΙΚ που ήταν φιλοξενούμενος το βράδυ της Δευτέρας.

Στην ΑΕΚ έκριναν πως, με τα λεγόμενα του ο κ. Πετρίδης μείωσε την ομάδα της Λάρνακας. Έκανε λόγο για γήπεδο 5.000 – 6.000 θέσεων και το οποίο δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνες για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άμεση ήταν η απάντηση της ΑΕΚ, διά του εκπροσώπου Τύπου, Κυριάκου Δημητρίου. «Κάποιοι θα πρέπει να γνωρίζουν καλύτερα πριν τοποθετούνται. Το ΑΕΚ Αρένα, το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του, είναι χωρητικότητας αυτή τη στιγμή 7.200 θέσεων και υπάγεται στην κατηγορία Γ’ της ΟΥΕΦΑ. Στην επόμενη φάση κατασκευής του θα είναι πέραν των 8.000 θέσεων, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδια ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είτε Τσάμπιονς Λιγκ είτε Γιουρόπα Λιγκ. Στην τελική του μορφή, το γήπεδο μας θα φθάσει στην κατηγορία 4 της ΟΥΕΦΑ», ανάφερε χαρακτηριστικά.

Το ΑΕΚ Αρένα βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ανοίξει τις πύλες του. Ο χλοοτάπητας βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πριν δυο με τρεις βδομάδες, αξιολογείται καθημερινά και σύντομα θα γίνει γνωστό αν θα μπορέσει η ΑΕΚ να το χρησιμοποιήσει για τον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη, στις 17 Οκτωβρίου.

Οι πιθανότητες να ανοίξει τις πύλες του την πιο πάνω ημερομηνία είναι πολλές και γι’ αυτό η διοίκηση καλεί τον κόσμο που δεν έχει προμηθευτεί ακόμα εισιτήριο διαρκείας να το πράξει το συντομότερο, καθώς προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ για τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν.

Για το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και την επόμενη αγωνιστική, ο Δημητρίου ανέφερε: «Κάνουμε το καλύτερο ξεκίνημα, έχοντας το απόλυτο των βαθμών σε έξι αγωνιστικές. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας. Παράλληλα, είμαστε και συνειδητοποιημένοι ότι ακόμη δεν πετύχαμε τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και χωρίς μεγάλα λόγια, για να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που επιθυμούμε. Στόχος ενόψει του επόμενου αγώνα με τον Άρη, είναι το επτά στα επτά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ