aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Πριν αλέκτορα φωνήσαι...

ΑΕΚ: Πριν αλέκτορα φωνήσαι…

Ξανά, ξανά και ξανά αναφέρθηκε στο θέμα της συγκέντρωσης, στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίδ Καταλά. Τρεις φορές, συγκεκριμένα, ξεστόμισε τη φράση «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Πριν αλέκτορα φωνήσαι, η ομάδα του την πάτησε. Σαν να το ήξερε ο Ισπανός, ότι οι παίκτες του θα παραταχθούν στο Μακάρειο, χωρίς το 100% της σκέψης τους να βρίσκεται στον αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα (2-2), αλλά κυρίως ο τρόπος που ήρθε η ισοπαλία, τον δικαιώνει. Οι κιτρινοπράσινοι προηγήθηκαν δις στο σκορ, την μια φορά μάλιστα στο 90’, ωστόσο δεν κατάφεραν να φύγουν από τη Λευκωσία με τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού δέχτηκαν ισάριθμες ισοφαρίσεις.

Ερωτηθείς στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, αν θεωρεί ότι υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης από πλευράς της ομάδας του είπε: «Όταν ισοφαρίζεσαι δυο φορές σίγουρα υπήρξαν λάθη και ένα από αυτά ήταν και η έλλειψη συγκέντρωσης». Η έλλειψη συγκέντρωσης μπορεί να οφείλεται σε αρκετούς παράγοντες, ίσως λιγότερο, ίσως περισσότερο. Η ουσία του πράγματος όμως είναι, το γεγονός ότι ο Καταλά το είδε, προειδοποίησε γι’ αυτό, αλλά δεν εισακούστηκε από τους παίκτες του.

Ως αποτέλεσμα, η ΑΕΚ «έπεσε» πλέον στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ για το πρωτάθλημα ακολουθεί το δύσκολο εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση (24/1). Μεσολαβεί βέβαια ο αγώνας κυπέλλου, της Τρίτης (18/1) ξανά κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, για την πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση για τη φάση των «16». Εκεί όπου στρέφει την προσοχή της η ομάδα της Λάρνακας…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ