aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ (πολυεργαλείο)

ΑΕΚ (πολυεργαλείο)

Το γεγονός ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις δεν είναι σε καμία περίπτωση το μοναδικό ατού για του Χουάν Τρουγιόλς. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να δικαιώσει άπαντες στην ΑΕΚ για την επιλογή τους να έρθει στην ομάδα, και κυρίως τον Τσάβι Ρόκα.

Τι κι αν έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, ο Τρουγιόλς όποτε κληθεί να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ μπαίνει στο γήπεδο και τα δίνει όλα. Και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι όποτε αγωνιστεί, σε όποια θέση κι αν αγωνιστεί, είναι πάντα το ίδιο καλός και σταθερός. Κόντρα στην Κορκ τον είδαμε να αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, ενώ έχει παίξει παλαιότερα ως κεντρικός αμυντικός και αμυντικός μέσος αποδίδοντας εξαιρετικά.

Τέτοιοι παίκτες είναι «χρυσάφι» για τον κάθε προπονητή και αυτό που όλοι εύχονται στην ΑΕΚ είναι να μην έχει νέους τραυματισμούς, ώστε να διεκδικήσει μεγαλύτερη παρουσία στην ενδεκάδα της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ