aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Πολλά και ισχυρά κίνητρα

ΑΕΚ: Πολλά και ισχυρά κίνητρα

Εάν η πρώτη έξοδος μακριά από το «σπίτι» της εγκυμονούσε κινδύνους και εν τέλει στραβοπάτησε (Πάφος FC 1-1), στη δεύτερη αποστολή εκτός «Αρένα» καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεχτική καθότι το εμπόδιο που ορθώνεται μπροστά της είναι ακόμα πιο ψηλό. Η ΑΕΚ επιβάλλεται στο αυριανό ματς με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Απόλλωνα (20:00) να φτάσει στο επίπεδο της απόδοσης που είχε προσφάτως με την Ομόνοια, αντλώντας μία σπουδαία επιτυχία.

Αναγκάζοντας τον αντίπαλο στην πρώτη του ήττα, βλέπετε, όχι μόνο θα του κόψει τη φόρα και θα τον πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής (-1), αλλά η ομάδα της Λάρνακας θα «πατήσει» πολύ πιο δυναμικά στο τρέχον πρωτάθλημα, στέλνοντας ισχυρά μηνύματα όσον αφορά στη συνέχεια.

Το ιατρικό δελτίο των Λαρνακέων είναι για άλλη μία εβδομάδα γεμάτο και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν τον βασικό κορμό. Κάτι που ασφαλώς αποτελεί τροχοπέδη για τον Νταβίδ Καταλά, ο οποίος πριν καλά-καλά αρχίσει χθες την προετοιμασία, σήμερα είναι αναγκασμένος να βάλει τελεία.

Ο Χρεβόγιε Μιλίτσεβιτς, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Την ίδια ώρα παρά το γεγονός πως ο Μικέλ Γκονθάλεθ είναι καλύτερα δεν αναμένεται ότι ο προπονητής της ΑΕΚ θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Βλέπετε, ενοχλήσεις στον προσαγωγό αισθάνθηκε ξανά στην αρχή της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, ο Τιάγκο πάει από το καλό στο καλύτερο, ωστόσο είναι αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Οι Άνχελ Γκαρσία και Ρούμπεν Μαρτίνεθ είναι πολύ πιθανό να τεθούν στη διάθεση του Νταβίδ Καταλά, στο πρώτο παιχνίδι που ακολουθεί της επικείμενης διακοπής λόγω εθνικών ομάδων. Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα της Λάρνακας θα φιλοξενήσει το πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής την ΠΑΕΕΚ (16/10).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ