aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Πίσω στη δουλειά και ευκαιρία για συμπεράσματα

ΑΕΚ: Πίσω στη δουλειά και ευκαιρία για συμπεράσματα

Μετά τη χθεσινή νίκη στο πρώτο της φιλικό εις βάρος της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα με 2-1, η ΑΕΚ θα επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις επί ουγγρικού εδάφους, όπου θα δώσει άλλα δύο φιλικά πριν από την επιστροφή της στην Κύπρο.

Μεθαύριο (2 Ιουλίου) είναι ορισμένο το πιο γερό τεστ, τουλάχιστον βάσει ονόματος της αντιπάλου, καθώς απέναντι στους κιτρινοπράσινους θα βρεθεί η Ραπίντ Βιέννης. Οι Αυστριακοί βρίσκονται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, καθώς έδωσαν ήδη δύο φιλικά. Τελευταία αντίπαλος στην Ουγγαρία θα είναι η Κισβάρντα, την οποίαν θα βρουν μπροστά τους την Τρίτη (5 Ιουλίου).

Εν τω μεταξύ, σήμερα ο Χοσέ Λουίς Όλτρα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την Μίντιλαντ σε φιλικό με την Άαλμποργκ. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα δώσει σήμερα το δεύτερο φιλικό της. Είναι συνεπώς άλλη μία ευκαιρία για σκάουτινγκ από την πλευρά του κόουτς της ομάδας της Λάρνακας και των συνεργατών του. Βεβαίως, πιο ασφαλή συμπεράσματα θα μπορεί να βγάλει από την πρεμιέρα του δανέζικου πρωταθλήματος, όταν τρεις ημέρες πριν από το πρώτο ματς με την ΑΕΚ, η Μίντιλαντ θα υποδεχτεί τη Ράντερς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ